Pasta met groene asperges en verse kruiden

Ingrédients pour 4 personnes

  • 400 gram tagliatelle
  • 2 bundeltjes groene asperges
  • veel verse basilicum en peterselie
  • 100 ml lichte (soya)room
  • 100 gram vers geraspte parmezaanse kaas
  • peper en zout

Préparation

  1. Snijd de harde onderkant van de asperges.Was de kruiden en snijd ze fijn.
  2. Kook ondertussel de pasta, want dit gerecht is zeer snel klaar.
  3. Bak de asperges in een klein beetje vetstof gedurende een viertal minuten tot ze gaar zijn. Voeg de soyaroom toe, samen met de versnipperde kruiden, parmezaanse kaas, peper en zout. Voeg ten slotte de gekookte pasta toe. Goed roeren en dit lekkere gerechtje is klaar om te serveren. Smakelijk.
  4. Echte carnivoren kunnen wat gerookt vlees toevoegen of gerookte zalm.

Annonce

Réactions (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?