Qu’allez-vous manger aujourd’hui ?
Pasta alla norma
-
2 aubergines
-
2 teentjes knoflook
-
125 g mozzarella
-
400 g tortiglioni (pasta)
-
500 g passata (gezeefde tomaten)
-
3 eetl. olijfolie
-
1 eetl. balsamicoazijn
-
1 koffiel. oregano (gedroogd)
-
zwarte peper (molen)
-
zout
Préparation
- Voorbereiding
- (10 min.)
- - Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.
- - Snipper de knoflookteentjes fijn.
- - Scheur de mozzarella in stukken.
- Bereiding
- (30 min.)
- 1 Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de aubergineblokjes samen met de oregano 10 min. mooi bruin.
- 2 Voeg het knoflook en de passata toe en kruid met zwarte peper en zout.
- 3 Breng aan de kook, dek af en laat 12 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.
- 4 Kook ondertussen de tortiglioni beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
- 5 Roer de balsamicoazijn onder de saus op het einde van de gaartijd.
- 6 Meng de pasta onder de saus en verdeel er de mozzarella over.
Recevez nos délicieuses recettes pour cuisiner et pâtisser facilement au quotidien
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment
Autres recettes au succès garanti
Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)
Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?