Recette 05 (0 votes)

Pappardelle met groene asperges, basilicum en Hollandse garnalen

Il s'agit d'une recette de

temps
35 min
Ça vous donne l’eau à la bouche ?
  • Accès permanent à vos recettes préférées
  • Faites vos propres collections de recettes
  • Inspiration supplémentaire via votre magazine perso

D'autres ont également consulté


Préparation

  1. Kook de pappardelle in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
  2. Snijd 1½ - 2 cm van de harde uiteinden van de asperges en schil eventueel de onderkanten. Snijd de asperges in stukken van 3 cm.
  3. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui in 2 minuten zachtjes glazig. Schep de asperges en tijm erdoor en schenk de fond en wijn erbij. Voeg wat zout en peper toe. Smoor de asperges zonder deksel in 5 minuten gaar, zodat er vocht kan verdampen.
  4. Laat de pappardelle in een vergiet uitlekken en schep de pasta en driekwart van de garnalen door de asperges. Warm het gerecht nog heel even door en schep het in warme diepe borden. Schep in het midden een bergje garnalen en garneer met krullen Parmezaanse kaas en blaadjes basilicum.

Ingrédientspour 4 personnes

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?