OMELET MET GROENTEN

Ingrédients pour 4 personnes

Préparation

  1. Breek de eieren en kluts ze in een kom. Voeg de kaas toe en kruid met peper.
  2. Snij de paprika in flinterdunne ringen en de champignons in blokjes.
  3. Bak de paprika en de champignons kort aan in de vetstof en strooi er de peterselie over
  4. Roer de groentemix onder de eieren.
  5. Verwarm de tomatenplakjes in de pan en overgiet ze met het beslag. Bak op matig vuur.
  6. Serveer met sneetjes geroosterd brood
  7. Of even anders
  8. Breek de eieren en kluts ze in een kom. Voeg de kaas toe en kruid met peper.
  9. Snij de paprika in flinterdunne ringen en de champignons en tomaat in blokjes.
  10. Bak de groenten in de helft van de vetstof en kruid met peper. Bestrooi met de peterselie.
  11. Bak met de eieren en de resterende vetstof 2 dunne omeletten.
  12. Verdeel de groenten over de omeletten. Rol ze strak op en snij in 2.
  13. Serveer met sneetjes geroosterd brood.

Annonce

Réactions (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?