Recette 05 (0 votes)

Macaroni met Brugge Rodenbach kaas

Il s'agit d'une recette de

temps
45 min
Ça vous donne l’eau à la bouche ?

D'autres ont également consulté


Préparation

  1. Maak een roux met de boter, de bloem en de melk.
  2. Rasp 300 g Brugge Rodenbach kaas en voeg 200 g toe. Neem de pan van het vuur. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Snij het witloof grof en drenk even in citroensap. Voeg dit toe aan de roux.
  4. Daarna de in reepjes gesneden ham toevoegen alsook de beetgare pasta.
  5. Boter een ovenschaal in en vul met het mengsel.
  6. Tenslotte de overblijvende 100 g geraspte Rodenbach kaas over het mengsel strooien en de schaal in een voorverwarmde oven van 200°C schuiven en +/- 10 min laten bakken.

Ingrédientspour 4 personnes

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?

Plus d'inspiration