Recette 05 (0 votes)

Italiaanse witloofgratin

Il s'agit d'une recette de

temps
40 min
Ça vous donne l’eau à la bouche ?

D'autres ont également consulté


Préparation

  1. Was de aubergine en de courgette en snijd ze (ongeschild) in kleine blokjes. Snijd ook de ham in kleine blokjes.
  2. Verhit de olie en laat de fijngesneden groenten hierin even aanbakken, samen met de fijngesnipperde look, de erwtjes, de rozemarijn en de ham.
  3. Laat op laag vuur vijf minuten sudderen.
  4. Was het witloof, snijd het overlangs in twee, haal het bittere hart weg.
  5. Leg ze in een beboterde overschotel, giet de room vermengd met twee eetlepels water erover.
  6. Kruid met peper en zout, leg op elke halve stronk een beetje van de groentenvulling
  7. en zet gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  8. Bestrooi met de sesamzaadjes en de kaas, en laat nog even gratineren

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?

Plus d'inspiration