use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gratin de chicons et jambon
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gratin de chicons et jambon

Gratin de chicons et jambon

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de préparation
    10 min
  • Temps de cuisson
    15 min
  • Portions
    Portions 4

ingrédients

  • 1.5 dl bouillon de légumes
  • 1 pot de fromage frais aux herbes
  • Solo
  • 8 chicons cuits moyens
  • 8 tranches de jambon cru
  • 150 g de fromage râpé

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Enrouler le jambon autour des chicons cuits.
  2. Disposer-les dans un plat à gratin enduit de Solo.
  3. Faire fondre le fromages dans le bouillon de légumes, et le verser sur les chicons.
  4. Ajouter le fromage râpé.
  5. Faites gratiner dans un four préchauffé à 200°.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.