gewokte aardappeltjes met kip

Ingrédients pour 4 personnes

  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 300 g kipfilet
  • 1 wit van prei
  • ½ broccoli
  • 2 wortelen
  • 1 el oregano
  • 1 limoen
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Préparation

  1. Snijd de aardappelen en kip in blokjes van ongeveer 2 cm. Bestrooi de kip met tandoorikruiden.
  2. Wok ze op een hoog vuur in olijfolie. Bak gedurende 10 minuten. Snijd de broccoli, wortelen en prei in middelgrote stukken en voeg toe. Zet het vuur wat zachter en bak tot alles gaar is. Kruid met peper, zout en oregano.
  3. Rasp de schil van de limoen en strooi over het gerecht. Besprenkel met limoensap.

Solo nieuwsbrief

Recevez nos délicieuses recettes pour cuisiner et pâtisser facilement au quotidien

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?