Ingrédients pour 4 personnes
- 500 g vastkokende aardappelen (ongeveer 5 grote aardappelen)
- 150 g grijze garnalen
- 1 bussel witte asperges
- 200 g jonge spinazie
- 2 lente-uien
- 2 eieren
- 50 g pijnboompitten
- 2 el arachideolie
- peper en zout
Préparation
- Schil de aardappelen en asperges. Snijd de aardappelen in blokjes en asperges in schuine reepjes. Was de spinazie.
- Wok de ongegaarde aardappelen en asperges in arachideolie tot ze beetgaar zijn.
- Voeg hierbij de pijnboompitten en spinazie. Laat de spinazie slinken en voeg de grijze garnalen en gesnipperde lente-ui toe. Breek hierover de eieren. Toer om en bak even op. Kruid met peper en zout.
Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)
Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?