Eenvoudig kipslaatje met een yoghurt-currydressing

Ingrédients pour 4 personnes

  • 450 g kipfilets
  • 2 eetlepels olijfolie om te bakken
  • 1 klein blikje maïs (van 140 g)
  • 1 krop (ijsberg)sla
  • 150 g sojascheuten
  • 1 koffielepel kerriepoeder
  • 200 g Griekse yoghurt (of volle yoghurt)
  • 1 bakje preischeutjes
  • peper en zout

Préparation

  1. Snijd de kipfilets in stukjes, kruid met peper en zout en bak ze gaar in de olijfolie.
  2. Laat de maïs uitlekken. Was de sla, hak in grove stukken en verdeel over de borden.
  3. Doe op elk bord een handje sojascheuten, wat maïs en kippenblokjes.
  4. Meng het kerriepoeder onder de yoghurt.
  5. Werk de salade af met de dressing en de scheutjes. Serveer meteen.

Annonce

Réactions (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?