Ingrédients pour 4 personnes
- 450 g kipfilets
- 2 eetlepels olijfolie om te bakken
- 1 klein blikje maïs (van 140 g)
- 1 krop (ijsberg)sla
- 150 g sojascheuten
- 1 koffielepel kerriepoeder
- 200 g Griekse yoghurt (of volle yoghurt)
- 1 bakje preischeutjes
- peper en zout
Préparation
- Snijd de kipfilets in stukjes, kruid met peper en zout en bak ze gaar in de olijfolie.
- Laat de maïs uitlekken. Was de sla, hak in grove stukken en verdeel over de borden.
- Doe op elk bord een handje sojascheuten, wat maïs en kippenblokjes.
- Meng het kerriepoeder onder de yoghurt.
- Werk de salade af met de dressing en de scheutjes. Serveer meteen.
Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)
Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?