Ingrédients pour 1 personnes

Préparation

 1. Weeg de suiker en schep een stuk malse Solo Patisserie. Doe beide in een mengkom en mix ze tot de suiker is opgelost.Voeg de eieren toe en blijf mixen.
 2. Weeg de juiste hoeveelheid bloem. Zeef ze en spatel de bloem door het beslag. 1/3 van de bloem vervang ik door amandelpoeder. Roer het ook door het beslag.
 3. Breek de donkere chocolade in stukjes en smelt ze op een zacht vuur. Meng ook de gesmolten chocolade door het cakebeslag.
 4. Verwarm je oven voor tot 180°C.
 5. Plaats de cups in de holten van de bakplaat. Lepel
 6. chocoladebeslag in elke cup. Let op: Lepel ze 2/3 vol.Schuif de cakes in de oven en bak ze gedurende (20) minuten op 180°C. Laat ze nadien afkoelen.
 7. Bereid intussen de afwerking voor. Meng de poedersuiker met de zachte Solo Patisserie. Mix beide tot een gladde zoete crème.
 8. Stop een fijn rond mondje in een spuitzak en vul de zak met de crème.
 9. Haal de brownie-cupcakes uit de oven en laat ze afkoelen. Pas dan kan je ze afwerken.
 10. Spoel de aardbeien even schoon en snij het groene kroontje van elke vrucht. Spuit een klein toefje crème op elke cupcake. Druk er vervolgens een aardbei bovenop. Nu verandert het fruit in de hoed van de kerstman.
 11. Spuit rond de onderkant van elke aardbei kleine puntjes crème. Spuit tenslotte op de top/punt van elk stuk fruit een bolletje crème. 

Recevez nos délicieuses recettes pour cuisiner et pâtisser facilement au quotidien

Vous pouvez vous désinscrire à tout moment

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?