Qu’allez-vous manger aujourd’hui ?
Beursjes met kaas
-
1 pakje Brikvel
-
1 Peer
-
150 g gorgonzola
-
5 el room
-
100 g boter
-
1 snuifje zout
-
12 sprietjes bieslook
Préparation
- Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.
- Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.
- Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.
- Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.
Recevez nos délicieuses recettes pour cuisiner et pâtisser facilement au quotidien
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment
Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)
Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?