use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ajo blanco
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ajo blanco

Ajo blanco

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de préparation
    5 min
  • Temps de cuisson
    5 min
  • Portions
    Portions 4

ingrédients

  • 100 g de chapelure
  • 1.2 dl d'eau
  • sel
  • vinaigre de sherry
  • 150 g de poudre
  • 3 gousses d'ail
  • 1 cl de Bertolli extra vergine
  • raisins blancs

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Mixez les amandes en poudre avec la chapelure, l'eau et l'ail en une pâte lisse.
  2. Incorporez l'huile, salez et assaisonnez de vinaigre.
  3. Coupez les raisins en deux et garnissez-en le potage juste avant de servir.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.