use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rijsttaart BOSS
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rijsttaart BOSS

Rijsttaart BOSS

Recept van Py.
Ook een echte fan van smeuïge rijsttaart? Dan wordt dit vast je nieuwe favoriete recept. Zo simpel en zonder gedoe: ga ervoor, lukt altijd!

Recept van Py.
Ook een echte fan van smeuïge rijsttaart? Dan wordt dit vast je nieuwe favoriete recept. Zo simpel en zonder gedoe: ga ervoor, lukt altijd!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    1 uur
  • Porties
     
    8
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 blikken BOSS rijst
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 60 gram suiker
  • 45 gram zelfrijzende bloem

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. De oven voorverwarmen op 200°C De dozen rijst en de volledige eieren onder elkaar roeren Suiker bijvoegen De gezeefde bloem onder roeren Taartvorm (24-26cm diameter) inboteren en met bloem bestrooien (overtollige bloem verwijderen) Rijstmengsel erin gieten Bakken op 200° gedurende 45' à 1 uur

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.