Print dit recept



Solo Open Kitchen
griekse amandelkoekjes

griekse amandelkoekjes


Ingrediƫnten - voor 25 personen

80 g amandelschaafsel
3 eiwitten , losgeklopt
1/4 theelepel amandelessence
220 g fijne suiker
375 g gemalen amandelen



Bereidingswijze


1.Verwarm de oven voor op 180-190 C (stand4).
Vet twee bakplaten in.
2.Doe de gemalen amandelen, suiker en essence in een grote kom.
Voeg de eiwitten toe.
Roer tot het mengsel in een stevige pasta verandert.
Haal afgestreken eetlepels van het mengseldoor het amandelschaafsel en rol er 8 cm lange staafjes van.
Vorm deze om tot halvemaantjes.
3.Leg de halvemaantjes op de geprepareerde bakplaten en zet ze ongeveer 15 min in de oven , of totdat ze lichtbruin zijn.
Vor 25 stuks


Geniet van griekse amandelkoekjes