use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zweedse chocoladeballetjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zweedse chocoladeballetjes

Zweedse chocoladeballetjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    24 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g geraspte gedroogde kokos
  • 100 g Solo (kamertemp.)
  • 20 g cacao (ca. 2 el)
  • 40 g suiker
  • 3 g vanillesuiker (ca. 0.5 tl)
  • 150 g havermout
  • 10 g koud water (ca. 1 el)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Strooi de kokos op een bord.
  2. Meng in een grote kom met een pollepel of mixer de Solo met de cacao, de suiker, de vanillesuiker, de havermout en het water.
  3. Rol van het mengsel, als het goed gemengd is, 24 balletjes.
  4. Rol ze door de kokos. Bewaar ze in een afgesloten bakje in de koelkast.
Leg de balletjes in papieren bonbonvormpjes op een schaal of leg ze in een leuk doosje om cadeau te geven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.