use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalm rillettes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalm rillettes

Zalm rillettes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    2 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g verse zalm
  • 50 g light room
  • 1 eetlepel komkommer blokjes
  • 35 g Solo Vloeibaar
  • 120 g gerookte zalm
  • 0.25 komkommer in brunoise gesneden
  • peper en zout
  • komijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Gaar de verse zalm in Solo Light Vloeibaar.
  2. Versnipper in een ruime kom en verwijder de graten.
  3. Breng de light room aan de kook en laat afkoelen. Breng de komkommer brunoise op smaak met peper en zout en komijn.
  4. Hak de gerookte zalm grof en meng met de gekookte zalm. Voeg er de light room bij , de komkommer brunoise en meng goed .
  5. Giet in een terrine of individuele schaaltjes. Laat minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
Dien op met een salade en toastje

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.