use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verse tagliatelle met boschampignons
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verse tagliatelle met boschampignons

Verse tagliatelle met boschampignons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g champignonmix (naar keuze)
  • 1 el verse bieslook
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 400 ml light room
  • 500 g verse tagliatelle
  • 3 el tartufata
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de Solo in een hete pan en bak de champignonmix in 8 minuten gaar.
  2. Kook de verse tagliatelle in gezouten water gedurende zo’n 5 minuten. Giet af en laat afkoelen.
  3. Voeg de light room bij de champignonmix en laat voor de helft inkoken. Voeg de tartufata en parmezaan toe en meng goed.
  4. Meng deze bereiding onder de tagliatelle.
  5. Dresseer in diepe borden en besprenkel met de verse gehakte bieslook.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.