use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tagliatelle met zeevruchten en blauwe kaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tagliatelle met zeevruchten en blauwe kaas

Tagliatelle met zeevruchten en blauwe kaas

Blauwe kaas is er in vele variaties.

Deze kaas is trouwens zeer geschikt voor allerlei slaatjes.

Maar wij gebruikten deze kaas als basis voor onze pastasaus.

Blauwe kaas is er in vele variaties.

Deze kaas is trouwens zeer geschikt voor allerlei slaatjes.

Maar wij gebruikten deze kaas als basis voor onze pastasaus.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 vispannetje met garnalen van Iglo
  • 600 g tagliatelle
  • 500 ml melk
  • een beetje Maïzena
  • 100 g blauwe kaas
  • peper, zout en nootmuskaat

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Laat de melk inkoken en bind met een weinig Maïzena.
  2. Roer de blauwe kaas erdoor en laat doorkoken.
  3. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Kook de tagliatelle en laat goed uitlekken.
  5. Haal de tagliatelle door de saus.
  6. Warm het vispannetje op zoals vermeld op de verpakking.
  7. Dresseer het vispannetje op de tagliatelle.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.