use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spaghetti Spinazie-Carbonara
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spaghetti Spinazie-Carbonara

Spaghetti Spinazie-Carbonara

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 teentjes look
  • 1 ui
  • olijfolie
  • 450 gram spinazie met room
  • 350 gram spekreepjes
  • 500 gram spaghetti
  • geraspte Parmezaanse of Pecorino kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snijd de look en de ui fijn. Gaar in wat olijfolie zonder te kleuren. Voeg de spinazie met room toe en bereid verder zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de spekreepjes krokant.
  3. Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met een snuifje zout 'al dente'. Giet de pasta af en meng de nog hete spaghetti met de spinazie en de gebakken spekreepjes.
  4. Serveer met gemalen Pecorino of Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.