use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spaghetti met scampi en tomaat
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spaghetti met scampi en tomaat

Spaghetti met scampi en tomaat

Kerstomaten waren wellicht een van de eerste exemplaren van dwergvruchten en zeker een van de meest geslaagde.

De kleine en vlezige kerstomaatjes kunnen worden gemengd onder eender welke salade maar ze zijn zeker ook lekker in warme gerechten zoals deze spaghetti.

Kerstomaten waren wellicht een van de eerste exemplaren van dwergvruchten en zeker een van de meest geslaagde.

De kleine en vlezige kerstomaatjes kunnen worden gemengd onder eender welke salade maar ze zijn zeker ook lekker in warme gerechten zoals deze spaghetti.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden
  • 500 gram scampi
  • 400 gram spaghetti
  • 3 eetlepels Bertolli olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gram kerstomaatjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Ontdooi de scampi's volgens de aanwijzingen en pel ze.
  2. Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
  3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en pers de tenen knoflook erboven uit.
  4. Bak de scampi's op matig hoog vuur in 3-5 minuten tot ze mooi roze en ondoorschijnend zijn, schep ze regelmatig om.
  5. Bak de kerstomaatjes 2-3 minuten mee.
  6. Roer de Boursin Cuisine erdoor en warm de saus nog even zachtjes door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  7. Giet de spaghetti af en verdeel de pasta over vier diepe borden.
  8. Schep de romige tomatensaus met garnalen en kerstomaatjes over de spaghetti.
  9. Tip van de chef:
  10. Lekker met een frisse rucolasalade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.