use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige pasta met bleekselder en champignons
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vegetarische pasta met champignons

Romige pasta met bleekselder en champignons

Vegetarische pasta recepten met kastanjechampignons en bleekselder. Recept vegetarische volkoren pasta penne.

Heerlijke vegetarische volkoren pasta penne met bleekselder, basilicum, Parmezaanse kaas en kastanjechampignons. Extra lekker, gezond en vol van smaak door de Becel Original.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 ui
  • 4 stengels bleekselderij
  • 250 g kastanjechampignons
  • 2 el Becel Original (vloeibaar) (20 g)
  • 150 g volkoren penne pasta
  • 1 ei
  • 30 g geraspte parmezaanse kaas
  • 3 el gescheurde blaadjes basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui. Maak de stengels bleekselder schoon en snijd ze in dunne boogjes. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd ze in vieren.
  2. Verhit de Becel Original in een ruime koekenpan en fruit de ui 3 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de bleekselder toe en bak 5 minuten mee. Schep de champignons erdoor en bak ze in ca. 4 minuten bruin.
  3. Kook intussen de pasta in ruim water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop het ei los. Giet de pasta af in een vergiet en doe het direct weer terug in de pan. Roer er met een houten lepel het losgeklopte ei en de groenten door. Voeg peper naar smaak toe en verdeel de pasta over 2 borden. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en de basilicum. Serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.