use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Risotto met kip, groenten en champignons

Risotto met kip, groenten en champignons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g kipfilet
  • 300 g Arboriorijst
  • 3 jonge uien
  • 1 kleine selderstengel
  • 2 wortelen
  • 2 courgettes
  • 150 g cantharellen
  • 3 soeplepels Solo Vloeibaar
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Kip
  • 70 g parmezaanse kaas, geraspt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de ajuinen fijn. Was de courgettes en de selderie, maak de wortelen schoon en snij ze helemaal in kleine blokjes. Maak de cantharellen snel onder koud water schoon, dop ze af en snij ze in zo groot mogelijke stukken.
  2. Breng 1 liter water met 1 Knorr Bouillonketeltje Kip aan de kook.
  3. Bak de stukken kip en de groenten in een pot met de margarine.
  4. Voeg na 5 minuten de rijst toe, meng, kruid met peper uit de molen en laat verder koken zodat de rijst doorschijnend wordt.
  5. Giet de bouillon er beetje bij beetje bij en meng regelmatig.
  6. Wanneer de rijst al de bouillon heeft geabsorbeerd (ongeveer 15 minuten), is de risotto klaar. Neem de pot van het vuur en voeg de parmezaankaas toe. Meng krachtig door elkaar.
  7. Dien de risotto in diepe borden op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.