use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rabarber- en honingcompote
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rabarber- en honingcompote

Rabarber- en honingcompote

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 900 g rabarber
  • 85 g kristalsuiker
  • 1 sap van een sinaasappel
  • 5 el honing
  • 4 sinaasappels (reepjes sinaasappelschil)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang.
  3. Leg de stukken rabarber in een ovenschotel. Lepel de honing erover en bestrooi met kristalsuiker.
  4. Voeg er de sinaasappelschilletjes aan toe en druppel het sap erover.
  5. Bedek met aluminiumfolie en bak gedurende 30 minuten in de warme oven.
  6. Roer af en toe tot de rabarber zacht is.
  7. Serveer warm, lauw of koud met yoghurt of roomijs.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.