use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pannenkoeken met Baileys
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pannenkoeken met Baileys

Pannenkoeken met Baileys

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 ml melk
  • 500 ml Baileys Irish Cream
  • 500 g bloem
  • 8 eieren
  • 2 el kristalsuiker
  • 1 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de melk, de Baileys Irish Cream, de bloem, de eieren en de suiker met de klopper in een ruime kom.
  2. Giet het beslag door een fijne zeef om eventuele klontertjes weg te werken.
  3. Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een koekenpan en bak dunne pannenkoeken van het beslag. Serveer meteen.
Deze pannenkoeken smaken heerlijk met een bolletje mokka-ijs erbij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.