use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Panini met gerookte ham en mozzarella
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Panini met gerookte ham en mozzarella

Panini met gerookte ham en mozzarella

Mozzarella is een verse kaas oorspronkelijk gemaakt van buffelmelk.

De witte bolletjes kaas worden in water met zout of wei verkocht. Ze hebben een zachte, lichtzure smaak en worden veel op pizza's gebruikt.

Wij verwerkten mozzarella in dit lekker broodje.

Mozzarella is een verse kaas oorspronkelijk gemaakt van buffelmelk.

De witte bolletjes kaas worden in water met zout of wei verkocht. Ze hebben een zachte, lichtzure smaak en worden veel op pizza's gebruikt.

Wij verwerkten mozzarella in dit lekker broodje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 ciabatta brood
  • 4 eetlepels Effi Slasaus Fijne Kruiden
  • 2 eetlepels Effi Dressing Natuur
  • 6 plakjes mozzarella
  • 2 plakken gerookte ham
  • 1 tomaat
  • enkele blaadjes sla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Snij het ciabatta brood open.
  2. Vermeng de Effi Slasaus Fijne Kruiden met de Effi Dressing en bestrijk de binnenkant van het brood ermee.
  3. Beleg het brood vervolgens met de sla, plakjes tomaat, mozzarella en gerookte ham.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.