use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Paella met saffraan
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Paella met saffraan

Paella met saffraan

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g chorizo
  • 400 g kalkoenfilet
  • 1 klein pepertje
  • 2 blokje Knorr Bouillon Finesse Kip
  • 1 kg mosselen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 300 g rijst
  • 2 capsules saffraanpoeder
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 l water

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de mosselen en zet ze in een ruime pan met een beetje water op het vuur. Laat ze onder gesloten deksel garen. Stoof intussen de ui en knoflook glazig in olijfolie en voeg er de rijst en saffraan aan toe.
  2. Haal de mosselen van het vuur, giet de jus over de rijst en vul aan met water.
  3. Voeg er de bouillonblokjes aan toe en laat de rijst onder gesloten deksel koken.
  4. Snij de kalkoen in blokjes en bak deze in de resterende olijfolie. Kruid ze met zout en peper.
  5. Snij vervolgens de chorizo in stukjes.
  6. Haal tot slot de rijst van het vuur, meng er de mosselen, chorizo en kip onder en strooi er de gesnipperde peper over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.