use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lamskroon
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamskroon

Lamskroon

Recept van Jeroen D.
Een lamskroon smaakt heerlijk mals en is ideaal voor de feestdagen. Wil je een lamskroontje om duimen en vingers bij af te likken? Probeer dan dit recept!

Recept van Jeroen D.
Een lamskroon smaakt heerlijk mals en is ideaal voor de feestdagen. Wil je een lamskroontje om duimen en vingers bij af te likken? Probeer dan dit recept!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    25 min
  • Porties
     
    1
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 lamskroon
  • olijfolie
  • boter
  • rozemarijn
  • tijm
  • look
  • mosterd

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit een klein beetje olijfolie tegelijk met een klontje boter op een matig vuur in een pan. Kruid de lamskroontjes met peper en zout en bak ze aan in de pan. Zorg ervoor dat de pan goed vol ligt zodat de boter niet kan verbranden. Bak ze langs beide zijden gedurende 4 à 5 minuten. Smeer in met mengsel (Mosterd met olijfolie, zout en peper mengen ) en strooi er de verse kruiden over. Dit eventjes laten intrekken. Gaar verder in de oven op 180 graden. Australisch lam (roder lamsvlees) heeft een langere gaartijd nodig dan Europees lam (bleker lamsvlees) - Donkergekleurd lamsvlees zet je nog 10 minuten in de oven en het bleke lamsvlees zet je 6 à 7 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.