use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamskoteletjes met lentegroenteschotel

Lamskoteletjes met lentegroenteschotel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 dl cognac
  • 1 blokje Knorr Bouillon Finesse vlees
  • 10 lamskoteletjes
  • 1 lentegroenteschotel (750 g) van Iglo
  • nootmuskaat
  • peper
  • 2 dl light room
  • 1 teentje knoflook
  • zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruid en bak de lamskoteletjes en houd ze warm in aluminiumfolie.
  2. Laat het vet van de lamskoteletjes in de pan en laat de cognac en de light room inkoken in het vet. Voeg het bouillonblokje toe.
  3. Verwarm de groenteschotel zoals vermeld op de verpakking.
  4. Dresseer de saus over de groenten en schik de koteletjes op de groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.