use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes

Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    8 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 40 g Solo
  • 400 g kabeljauwfilets
  • 1 preiwit
  • 500 g aardappelen
  • 50 g gepelde garnalen
  • 150 g champignons
  • 4 tajes dille
  • 2 tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke vorm en kook gaar.
  2. Was de prei en snijd in flinterdunne reepjes van 5 cm en kook gaar.
  3. Verwijder het vel van de tomaten, ontdoe ze van pitjes en snijd in brunoise (zeer fijn).
  4. Borstel de champignons, verwijder de steeltjes en snijd de hoedjes in lange repen.
  5. Stoof kort aan.
  6. Gaar de kabeljauwfilet in de microgolfoven.
  7. Schik de vis op een bord en versier met de prei, tomaat, champignons, garnalen en dille.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.