use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Inktvisjes gevuld op Niçoise wijze
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Inktvisjes gevuld op Niçoise wijze

Inktvisjes gevuld op Niçoise wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 gereinigde inktvisjes
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 teentje look
  • 40 cl witte wijn
  • peper en zout
  • 1 snuifje piment poeder
  • 1 snuifje saffraan
  • 3 tomaten
  • enkele takjes platte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de inktvissen en snij de tentakels in zeer fijne brunoise. Heb je deze niet reken dan enkele inktvissen meer voor de vulling en hak ze fijn.
  2. Doe ze met de versnipperde look in de Solo Light Vloeibaar stoven , voeg er de wijn bij en laat inkoken.
  3. Breng op smaak met zout, piment en saffraan , de in blokjes gesneden tomaten en de peterselie en laat 10 minuten garen.
  4. Vul de inktvisjes met het vaste deel van de tomatenbereiding .
  5. Verhit een beetje Solo Light Vloeibaar et laat de gevulde inktvisjes aan alle kanten kleuren.
  6. Giet er de saus van de tomatending bij en laat 15 minuten garen.
Dien op met een beetje platte peterselie en een basilicum vinaigrette.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.