use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Hartige kaas- en pruimcroissantjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hartige kaas- en pruimcroissantjes

Hartige kaas- en pruimcroissantjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    12 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 6 bladerdeeg vierkantjes
  • 75 g geraspte kaas
  • 12 ontpitte pruimen
  • 1 ei

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de bladerdeegvierkantjes diagonaal in 2.
  2. Strooi er de kaas over en schik op ieder een pruim.
  3. Rol op en smeer in met het losgeklopte ei.
  4. Schuif ze in de op 180° voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.