use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gekruide courgettes op Pakistaanse wijze
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gekruide courgettes op Pakistaanse wijze

Gekruide courgettes op Pakistaanse wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 75 g yoghurt natuur
  • 1 el Solo
  • 0.5 koffielepel korianderpoeder
  • 3 courgettes
  • 0.5 koffielepel kurkuma
  • 2 kruidnagels
  • zout en peper
  • 1 ui in fijne snippers gesneden
  • 1 snuifje komijn
  • 0.5 koffielepel lookpoeder
  • takjes platte peterselie
  • 4 tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin.
  2. Voeg de in stukken gesneden courgettes toe.
  3. Breng op smaak met zout en voeg de komijn, de kurkuma, de koriander, peper, het lookpoeder en de kruidnagels toe. Meng goed. Dek af en laat 5 minuten bakken. Voeg de yoghurt toe en laat 3 minuten sudderen.
  4. Pel ontpit en snijd de tomaten in blokjes.
  5. Voeg de blokjes tomaat toe en laat nog 1 minuut sudderen.
  6. Proef en breng indien nodig op smaak met nog wat kruiden. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.