use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade

Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 takje tijm
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 limoen
  • 1 cavaillonmeloen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel het takje tijm, droog het en rits de blaadjes eraf. Pers de limoen.
  2. Bereid de marinade. Roer hiervoor de Solo, de honing, de tijm en het limoensap in
  3. een kommetje tot een glad mengsel.
  4. Schil de meloen. Snijd hem in twaalf partjes en verwijder de pitten. Overgiet met de marinade en laat een uurtje afgedekt marineren in de koelkast.
  5. Wrijf de overtollige marinade van de meloenpartjes en rooster ze een minuutje aan elke kant op de barbecue.
Serveer hier een bolletje meloen- of limoensorbet bij – zalig verfrissend!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.