use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde kabeljauw met een sausje van Solo, kappertjes en bladpeterselie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde kabeljauw met een sausje van Solo, kappertjes en bladpeterselie

Gegrilde kabeljauw met een sausje van Solo, kappertjes en bladpeterselie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g Solo
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 2 el kappertjes
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 bosje bladpeterselie
  • 800 g kabeljauwhaasje (in 4 gelijke delen)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de blaadjes van het bosje bladpeterselie en snipper ze fijn.
  2. Pel het teentje knoflook en pers het.
  3. Doe de Solo in een pannetje en laat hem op een zacht vuurtje smelten. Voeg de knoflook en de kappertjes toe en laat kort doorkoken. Haal de pan van het vuur en roer de gehakte bladpeterselie erdoor. Kruid met versgemalen peper en zout.
  4. 4Borstel de kabeljauwhaasjes in met Solo vloeibaar en kruid met peper en zout. Gril de vis 3 minuten aan beide kanten op de barbecue.
  5. Dresseer de gegrilde vis op borden en doe er twee royale eetlepels van het sausje overheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.