use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Fusilli met pancetta en ui
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fusilli met pancetta en ui

Fusilli met pancetta en ui

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g fusilli-pasta
  • 80 g pancetta (Italiaans spek)
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • Zout
  • 2 rode uien
  • 1 aardappel
  • tijm
  • 40 g geraspte parmezaankaas
  • zwarte peper (grof gemalen)
  • 1 scheutje Bertolli extra vergine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Hak de ui in schijfjes, snij de pancetta heel dun, en verwijder de zachte uiteinden van de tijm.
  2. Het spek en de tijm mag u even aanbraden.
  3. Doe de ui en de Solo erbij, bestrooi met zout en laat zo een kwartiertje stoven op een laag vuurtje, met het deksel op de pot. Af en toe roeren.
  4. Snij de aardappel in kleine blokjes en doe de blokjes in een pot met drie liter water.
  5. Breng alles aan de kook, bestrooi met zout en doe de pasta erbij. Laat alles gaarkoken.
  6. Giet de pasta met aardappelen af, en doe er de ajuinsaus met pancetta en tijm over.
  7. Goed roeren, parmezaankaas erbij, en kruiden met peper.
  8. Werk af met een scheutje olijfolie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.