use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Exotisch bordje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Exotisch bordje

Exotisch bordje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • cacaopoeder
  • 0.5 mango
  • 1 doos Carte d'Or Hazelnoot
  • 1 doos Carte d'Or Koffie
  • 250 ml gezoete kokosmelk
  • staafmixer of capuccinostomer

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bepoeder 4 witte dessertborden lichtjes met cacao.
  2. Snijd de mango in plakjes en de plakjes in lucifers. Schik aan de rand van de dessertborden een rastertje met mangostaafjes.
  3. Schep met een ovale ijslepel een bol Carte d'Or Hazelnoot en een bol Carte d'Or Koffie naast het rastertje.
  4. Schuim de kokosmelk op met de staafmixer of de cappuccinostomer van je espressomachine. Schep het schuim naast het ijs en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.