use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladebrownies met noten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladebrownies met noten

Chocoladebrownies met noten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    16 porties

Ingrediënten
 

  • 140 g pure chocolade
  • 135 g Solo
  • 40 g bloem
  • 25 g cacaopoeder
  • 3 eieren
  • 225 g suiker
  • 55 g walnoten
  • 1 tl vanille-extract
  • 1 tl bakpoeder
  • Extra:
  • vierkante cakevorm van 23 cm, op de bodem bakpapier, ingevet

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C (elektrische oven).
  2. Zeef de bloem, bakpoeder en cacao boven een grote kom.
  3. Doe de in stukken gebroken chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met heet water en laat het smelten (alternatief, magnetron op halve sterkte, af en toe roeren, tot net gesmolten).
  4. Klop in een andere grote kom de eieren met de suiker en vanille tot het licht gebonden is. Meng daarna het chocolademengsel erdoorheen.
  5. Voeg daarbij de Solo en fijngehakte walnoten en mix het.
  6. Giet het browniebeslag in de voorbereide bakvorm en bak het voor ongeveer 45 minuten in de oven tot een vleespen in het centrum er schoon uitkomt. Laat het kort afkoelen en snij daarna in vierkantjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.