use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en  avocado
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en avocado

Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en avocado

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 10 g gedroogde roze bessen
  • 1 dl slagroom
  • 200 g appels Granny Smith
  • 200 g avocados
  • 4 takjes dille
  • 3 limoenen
  • 300 g zalmfilet
  • 2 dl olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de zalm in dunne plakjes en kruid met fijn zeezout ; roze bessen en peper van de molen.
  2. Besprenkel met olijfolie en plaats in de koelkast.
  3. Snijd de zure appel en de avocado in kleine blokjes en vermeng met limoensap en wat olijfolie. Vul de zalmplakjes op met de mengeling en rol op in plastiekfolie.
  4. Klop de room op en smaak af met limoensap, peper van de molen en zout. Garneer kleine aperitiefbordjes met fijne lijntje limoenemulsie.
  5. Schik de canneloni in het midden van het bord en garneer met een topje stijve, room en een takje dille.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.