use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bloemkool nu eens uit de oven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bloemkool nu eens uit de oven

Bloemkool nu eens uit de oven

Recept van Love to Cook.
Bloemkool in de oven is een originele manier om bloemkool te bereiden. Lekker knapperig en ideaal als bijgerecht. Probeer het meteen met dit recept.

Recept van Love to Cook.
Bloemkool in de oven is een originele manier om bloemkool te bereiden. Lekker knapperig en ideaal als bijgerecht. Probeer het meteen met dit recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    25 min
  • Porties
     
    2
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 bloemkool
  • 1 of 2 teen knoflook gehakt
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • zout
  • 2 tl paprika mild

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. De bloemkool in hele kleine roosjes in een braadslee doen (vind ik makkelijker omscheppen). Prutje gemaakt van 4 eetlepels olie, 2 tenen knoflook, 2 theelepels milde paprikapoeder, 2 theelepels kerrie, 1 theelepel Provençaalse kruiden en wat zout.
  2. Schep het prutje door de bloemkool. Oven op 220 graden en bloemkool gaat er zo'n 20/25 in. Wij aten het met gebakken aardappels en het was meer dan lekker en in ernstige mate voor herhaling vatbaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.