use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Andijvieovenschotel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Andijvieovenschotel

Andijvieovenschotel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g shoarmareepjes
  • 800 g andijvie, gesneden
  • 1 kg aardappelpuree
  • geraspte kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de andijvie kort voor en laat de groente daarna goed uitlekken.
  2. Maak laagjes in een ovenschaal: onderin de shoarmareepjes, daarop de andijvie en tot slot de aardappelpuree.
  3. Bestrooi de puree met geraspte kaas en bak de schotel 20 minuten in de hete oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.