use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Zurkelsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Zurkelsaus
  • 3 sjalotten
  • Solo Vloeibaar
  • 1.5 dl droge vermout
  • 2,5 dl light room
  • 200 g zurkel
  • peper en zout
  • 1 limoen
  1. Pel en snipper de sjalotten.
  2. Stoof ze in een klein beetje Solo Vloeibaar.
  3. Doe ze met de vermouth tot de helft inkoken.
  4. Voeg de room toe en laat weer inkoken.
  5. Verwijder ondertussen de stengels van de zurkel, spoel de zurkel en dep droog.
  6. Snij de bladeren in reepjes.
  7. Pers de limoen. Roer de zurkel door de room en laat even meekoken.
  8. Breng op smaak met peper, zout en het limoensap.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.