hoofdgerecht
Zonnevisfilet met prei, tomaat, rivierkreeftjes en kappertjes
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 4 eetlepels Solo
- zout
- 600 g zonnevis filets
- peper
- 1 prei
- 4 eetlepels kappertjes
- 2 tomaten (gepeld en in stukjes gesneden)
- 4 eetlepels broodcroutons
- 4 eetlepels Bertolli extra vergine
- 20 rivierkreeftjes
- Bak de zonnevis mooi krokant in de helft van de Solo en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de prei overlangs, spoel ze schoonen snijd ze vervolgens in mooie gelijke stukjes.
- Verwarm de rest van de Solo in een pan en voeg de prei toe, zweet ze aan in enkele minuten.
- Voeg op het laatste moment de kappertjes, rivierkreeftjes en stukjes tomaat toe.
- Leg de groenten en de rivierkreeftjes op de borden en leg de zonnevis ertegenaan.
- Werk af met de broodcroutons en voeg op het laatste moment nog een scheutje olijfolie toe.
