Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd50 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
bijgerecht
Belgisch
barbecue
recipe image Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise
  • 1 rode ui
  • 100 g cheddarkaas
  • 4 eetlepels Calvé mayonaise
  • 1 theelepel Amora mosterd van Dijon
  • 4 zoete aardappelen
  • extra nodig: aluminiumfolie
  1. Pel en snipper de ui. Rasp de kaas fijn. Meng de ui met de kaas, de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper.
  2. Boen de zoete aardappelen schoon onder stromend water en prik ze rondom in met een vork. Verpak elke aardappel stevig in aluminiumfolie en leg ze op het rooster van de gloeiende barbecue of tussen de houtskool en laat ze in 30-40 minuten gaar roosteren.
  3. Snijd de gare aardappels in en verdeel de kaasmosterdmayonaise erover. Serveer direct
Lekker met chipolataworstjes van de barbecue.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.