use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zoet slaatje met gegrilde varkenskotelet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zoet slaatje met gegrilde varkenskotelet

Zoet slaatje met gegrilde varkenskotelet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 rode kool
  • 2 el suiker
  • 5 el balsamicoazijn
  • handvol gele rozijnen
  • 4 varkenskoteletten
  • paar takjes verse tijm
  • Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de rode kool erg fijn (soms kan je die al gesneden kopen). Doe de rode kool in een kom en kruid met peper, zout en de suiker.
  2. Giet er vervolgens de balsamicoazijn over en voeg de rozijnen toe. Meng alles goed en laat een uurtje marineren in de koelkast.
  3. Kruid de koteletten met peper, zout en wat verse tijm. Besmeer ze vervolgens met wat Solo en grill circa 3 minuten per kant (maar hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur).
  4. Verdeel het slaatje over de borden en serveer erbovenop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.