use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zeewolf met peper, bieslook en room, vergezeld van spinazie en tagliatelle
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zeewolf met peper, bieslook en room, vergezeld van spinazie en tagliatelle

Zeewolf met peper, bieslook en room, vergezeld van spinazie en tagliatelle

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g zeewolffilet
  • 4 sjalotten
  • 1 dl witte wijn
  • 1 flesje light room
  • Zout
  • Cayennepeper
  • 80 g Solo
  • peper
  • 450 g gehakte spinazie
  • bieslook
  • 500 g pasta
  • 2 dl visfumet
  • kervel
  • bloem

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de sjalotten inkoken met de witte wijn en visfumet.
  2. Voeg de light room toe en laat tot de helft inkoken.
  3. De Solo klontje bij klontje toevoegen alsook de bieslook.
  4. Op smaak brengen met peper en cayennepeper.
  5. Spinazie aanstoven in Solo en kruiden.
  6. Visfilets door gepeperde bloem halen en stoven in Solo.
  7. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Schik eerst de spinazie en dan de vis. Overgiet het geheel met de saus. Afwerken met een beetje fijngesneden kervel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.