use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zeeduivel met bacon op pittige tomaten-pastasalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zeeduivel met bacon op pittige tomaten-pastasalade

Zeeduivel met bacon op pittige tomaten-pastasalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 zeeduivelfilets (200 g /stuk)
  • 1 el mosterd van Dijon
  • 4 blaadjes salie
  • 4 sneetjes bacon
  • 2 el Solo vloeibaar
  • 250 g kerstomaatjes
  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijzen
  • 1 bosje lente-ui
  • 500 g vlinderpasta (farfalle)
  • 4 takjes tijm
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Besmeer de zeeduivelfilets met behulp van een keukenpenseel lichtjes met mosterd. Leg er een blaadje salie op en omwikkel elke filet met een sneetje bacon.
  3. Snijd de kerstomaatjes in tweeën en de radijsjes in fijne schijfjes. Pel en snipper de rode ui en snijd de lente-ui fijn. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten (het middenste gedeelte) en snijd hem in kleine stukjes.
  4. Verhit een antikleefpan, doe er een eetlepel Solo vloeibaar in en bak de zeeduivelfilets een minuutje aan elke kant. Smeer een ovenschaal in met een eetlepel Solo vloeibaar. Leg hier de filets in, voeg enkele takjes tijm toe en gaar een tiental minuutjes verder in de oven.
  5. Kook de vlinderpasta gaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel na onder koud water en laat uitlekken. Meng er de radijsjes, de kerstomaatjes, de komkommer, de rode ui en het lente-uitje onder. Voeg de olijfolie en een de wijnazijn toe, kruid bij met peper en zout en meng alles voorzichtig door elkaar tot een bonte salade.
  6. Leg op elk bord een bedje van de pastasalade en leg er een gebakken visfilet bovenop. Werk eventueel af met wat verse tijm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.