use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zeebaars met tomatenrisotto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zeebaars met tomatenrisotto

Zeebaars met tomatenrisotto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g zeebaarsfilet
  • 100 g risotto rijst
  • 1 blokje knorr finesse groentebouillon
  • 1 sjalotje
  • Solo
  • 12 sugar snaps
  • 2 tomaten
  • 100 cl witte wijn
  • grof zeezout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Los het bouillonblokje op in een halve liter warm water en voeg er ook de wijn bij.
Bereiding
  1. Pel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes.
  2. Stoof de gehakte sjalot aan in de Solo, voeg de rijst toe en stoof tot ze glazig begint te worden.
  3. Kook gedurende 17 minuten beetgaar door beetje bij beetje de risotto te bevochtigen met de bouillon en voeg er de voorslaatstekeer de tomatenblokjes bij.
  4. Maak de sugar snaps schoon en blancheer ze.
  5. Stoof ze aan in de Solo.
  6. Bak de zeebaars op de velzijde, kruid met grof zout l en gaar 4 tot 5 minuten in een oven van 200°C .
  7. Schik de risotto op een bord, de vis erop, sugar snaps rondom.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.