use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise

Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g zalmfilet
  • 2 el tequilla
  • 3 limoenen
  • 2 takjes verse dille
  • versgemalen peper
  • zeezout
  • prikkers
  • Calvé Mayonaise

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de zalm in stukjes en schep ze om met de tequilla. Marineer ze ca. 20 minuten.
  2. Boen de limoenen schoon en snijd 2 ervan in kleine stukjes. Rasp de schil van 1 limoen (alleen het groene deel, het witte eronder is bitter van smaak) en pers de vrucht vervolgens uit. Hak de dille.
  3. Roer de dille, limoenrasp, en naar smaak het limoensap en versgemalen peper door de mayonaise. Bestrooi de zalm met zeezout en peper en rijg de stukjes met een stukje limoen aan de prikkers.
  4. Rooster de spiesjes op de BBQ of grillpan in ca. 3 minuten rondom gaar. Serveer ze met de rest van de limoenstukjes en de limoenmayonaise.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.