use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmspiesen met een limoendip
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmspiesen met een limoendip

Zalmspiesen met een limoendip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 limoen
  • 500 g zalmfilet (zonder huid)
  • 3 lente-uitjes
  • 0.5 gele paprika
  • 4 eetlepels Calvé mayonaise met eieren
  • 2 eetlepels halfvolle yoghurt
  • 1 eetlepels fijngehakte platte peterselie
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • extra nodig: satéstokjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Week de satéstokjes ca. 15 minuten in koud water.
Bereiding
  1. Boen de limoen schoon en snijd hem in dunne plakjes. Snijd de zalm in stukjes van ca. 3 cm. Prik de zalm en de limoen aan de satéstokjes en bestrooi met peper naar smaak.
  2. Maak de lente-uitjes schoon en hak ze fijn. Was de paprika, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn.
  3. Roer de mayonaise met de yoghurt, de lente-ui, de paprika en de peterselie door elkaar. Breng de dip op smaak met peper.
  4. Bestrijk de vis met de Solo en rooster de vis ze op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan in enkele minuten net gaar.
  5. Serveer met de dip.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.